Een website of blog kan ik voor u bouwen en beheren/onderhouden. Ook kan ik u leren zelf een website te bouwen, beheren en onderhouden.

Ik werk zelf het liefst met WordPress. Hier heeft u de mogelijkheid een gratis web(blog) op te zetten waardoor hostingkosten u bespaard blijven. De naam van uw website/blog krijgt komt er dan als volgt uit te zien: https://uwgekozennaam.wordpress.com/. “Uw gekozen naam” moet dan wel beschikbaar zijn.

Wanneer u ervoor kiest om een nieuwe website met eigen domeinnaam door mij te laten bouwen en/of beheren/onderhouden werk ik met Yourhosting of WordPress. Kosten van hun pakketten vindt u op hun website. Het account komt op uw eigen naam en de hostingkosten voldoet u zelf. Ik kan u wel helpen met aanmelden indien gewenst. U verschaft mij de inlogcodes (of maakt mij medebeheerder) zodat ik het bouwen en beheren kan uitvoeren.

Het beheren en onderhouden van al bestaande websites is ook een optie. Ik krijg dan van u de inloggegevens van uw account of u maakt mij medebeheerder.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on RedditEmail this to someonePrint this page